Matias Wired Aluminum Keyboard for Mac FR-Space Gray

Op voorraad

Geweldig aluminium design met een numeriek deel.

Gemaakt naar het evenbeeld van Apple’s iconisch aluminium toetsenbord. Het Matias toetsenbord voelt en oogt net zo goed als het origineel van Apple.

Muisvriendelijke (2-poort) USB 2.0 hub

De ingebouwde 2-poort USB hub is ideaal om je favoriete bedrade muis (of draadloze dongel) aan te sluiten. Ook heb je daarnaast nog een 2e poort beschikbaar om je flash drives of andere USB apparaten aan te sluiten.

Hoge precisie volume draaiknop

Voor gebruikers met externe speakers is de volumeknop ideaal. Hierdoor kan je op een veel “nauwkeuriger” niveau je geluid aanpassen in tegenstelling tot de standaard volume knoppen. Ook al heeft dit keyboard deze ook. De draaiknop beschikt over 64 volumelevels tegenover 16 levels via de volumeknoppen, de draaiknop is dus 4 x preciezer.

Mac vriendelijke functie toetsen

Net als op het Apple keyboard beschikt dit keyboard ook over de functietoetsen om de helderheid van je scherm aan te passen, volume te controleren, iTunes te openen en nog meer.

Er is zelfs een Fn toets die je elk moment kan indrukken om de functietoetsen weer om te zetten naar hun normale functies wanneer dat nodig is.

Mac OS support

Het Matias wired aluminium keyboard is compatible met Mac OS X vanaf versie 10.6.8 (Snow Leopard).

Meer informatie
SKU FK318B-FR
length 44.1 cm
width 11.6 cm
height 1.9 cm
Fabrikant Matias
Adviesprijs € 69,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Matias Wired Aluminum Keyboard for Mac FR-Space Gray